Tehdas 050...

Olen Mari Pelander. Aloitin yritystoiminnan vuonna 2007. Olen alkujaan koulutukseltani vaatesuunnittelija. Valmistuttuani 1994 työskentelin Komediateatteri Arenassa. Ehdin tehdä pari vuotta puvustuksia teatterilla ja freelancer-vaatesuunnittelijana eri produktioissa. Päätin siirtyä jatko-opiskelijaksi, aloitin iltaopiskelun Espoo-Vantaa teknillisessä korkeakoulussa (Ewtek). Opinnot käsitti pääsääntöisesti graafisen suunnittelun ohjelmisto-ja painotekniikoita sekä markkinointia. 

Olen ollut aina kiinnostunut alasta. Olen käytännössä "kasvanut kirjapainon paperipinojen välissä" isäni tehdessä elämäntyönsä kirjapaino alalla. Opiskellessani työskentelin samaan aikaan Espoon kaupungilla Espoon sähköisten palveluiden hankkeessa, hankejohtajan assistenttina. Espoolta siirryin Kunnallisalan kehittämissäätiöön, jossa tein myös assistentin töitä verkkosivuston teknisenä osaajan sekä vastasin tiedotteiden sekä muun painomateriaalin valmistuksesta säätiön tarpeisiin. Säätiöltä siirryin markkinoinnin koulutukseen jossa työskentelin Tech Data Finland yrityksessä tehden vastaavia töitä kuin säätiössä. Vuonna 2007 perustin Tehdas 050, graafisen suunnittelutoimiston. Minulla on ollut onni löytää hyviä yhteistyökumppaneita. Jos ei koodi taivu tahtooni, tarvitset valokuvia mistä tahansa tai kaipaat julkaisuusi suomenkielen huoltotöitä kaikki onnistuu. Minun vahvuuteni on suunnittelussa (näistä enemmän löydät palvelut linkin alta). Meillä kaikilla on omat vahvuutemme ja kannatan aina yhtestyötä ammatti-ihmisten kanssa.

Ala on hyvin nopeasti muuttunut ja muuttuu koko ajan. Se on haastavaa, mutta myös niin mielenkiintoista. Olen työssä mistä nautin, se on isosti sanottu. Minä voin sanoa sen. 

Ota yhteyttä!
Mari