Verkkosivut yrityksellesi

Kotisivut ovat tämän päivän yrityksen käyntikortti. Tulevan asiakkaan ensimmäinen toimenpide on "googlata" sinut netistä. Jos yrityksesi ei näy verkossa tai jos siitä on vain hajanaisia "keskustelupalstahaamuja" näkyvissä, ilman asiallista tietoa, saattaa se herättää epäluuloa.

Verkkosivujen tavoitteet ovat erilaisia. Toisinaan yrityksen tarve on antaa asiallinen ja oikea tieto asiakkaalle. Joskus taas on paljon kerrottavaa esimerkiksi uutuustuotteista tai palveluista. Mietitään yhdessä, millainen on sinun ja yrityksesi tarve.  

Helppoa

Teen kotisivut pääsääntöisesti käyttäen Kotisivukoneen- tai Weebly -julkaisujärjestelmiä. Et tarvitse erikseen lisenssiä, ohjelmistoa tai ylimääräisiä koodauksia. Sivustoille on erittäin helppo lisätä palveluja kuten verkkokauppa, kalenteri, pieniä kyselyitä jne. Asiakkaana sinun on erittäin helppo päivittää sivustoasi. Jos osaat tehdä Word-dokumentteja, osaat päivittää myös kotisivut. Pystyt päivittämään sivustosi kaikkialla, missä on verkkoyhteys. Sinun ei tarvitse olla virtuoosi kuvankäsittelyssä tai sivuston layoutin suhteen. Yleensä, kun sivustot ovat valmiina, olen käynyt asiakkaani kanssa läpi sekä päivityksen, että kaikki muut mieltä askarruttavat asiat. Voit myös itse kokkeilla Kotisivukoneen palvelua, klikkaamalla oheista banneria.

Suunnittelu

Suunnittelussani pyrin useimmiten mahdollisimman yksinkertaiseen ja selkeään toteutukseen. Tarvittaessa sivustolle tehdään värien ilotulitusta tai hyvinkin rauhallista asiallista linjaa. Miten vain haluat. Minulle on tärkeää, että käyttäjä tuntee levollisuutta surffaillessaan verkkosivustolla ja löytää olennaiset asiat helposti. Mikään ei ole sen piinaavampaa kuin metsästää yhteystietoa tai paikkatietoa web- sivustolta, jota ei mahdollisesti koskaan löydy.

Ohessa suunnittelemiani sivustoja. Klikkaamalla kuvaa pääset verkkosivustoon.
 

Uudenmaan selluvillapuhallus, Nurmijärvi

Asta Pöyhönen ja Parantolan puisto, Nurmijärvi