Tehdas 050 on Kotisivukoneen edustaja. Suunnittelemme usein asiakkaalle sivustojen ulkoasun ja perusrakenteen sivustoille. Sivuston valmistuttua käymme yleensä yhdessä läpi sivuston päivityksen ja tärkeimmät huomioitavat seikat. Olen myös jatkossa monen taustatukena, niin kuvankäisttelyn ollessa ongelmana tai mitä tahansa muuta mikä mieltä askarruttaa. Kotisivukoneella on hyvä tuki teknisisä asioissa. 

Tervetuloa rakentamaan sivusto joko kokelemalla itse tai ottamalla minuun yhteyttä niin katsotaan mikä on sinun tarpeesi.


300x250_backup_img.jpg

Kotisivukoneen palvelu, kokeile itse 
tai anna Tehtaan hoitaa hommat!

Kotisivukone on Suomen suosituin kotisivupalvelu yli 12 000 asiakkaallaan. Se on erinomainen keino pienyrityksille ja yhdistyksille toteuttaa kotisivut helposti ja edullisesti. Kotisivukoneella sivujen päivittäminen on helppoa myös kokemattomalle käyttäjälle. Yrittäjä voi jatkuvasti tarjota ajantasaista tietoa kotisivuillaan ja siten houkutella lisää asiakkaita.


Kotisivukone on:

 • Helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden.
 • Kotimainen. Saat asiakaspalvelua suomeksi.
 • Palkittu ja luotettava. Kotisivukone-palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus.
Kotisivukoneella voit luoda sekä hyvin yksinkertaiset että hyvin monipuoliset kotisivut. Jos tarvitset vain yksinkertaisen Internetissä olevan ”käyntikortin”, Kotisivukone tarjoaa sinulle tyylikkään ja vaivattoman ratkaisun. Jos taas haluat vaativampaan käyttöön tarkoitetut monipuoliset kotisivut, Kotisivukone tarjoaa erilaisia lisäominaisuuksia, joiden avulla kotisivuistasi voidaan luoda juuri sellaiset kuin tarvitset.
 

Lisäominaisuudet

Haluatko saada enemmän irti kotisivuistasi? Tässä on muutama erinomainen tapa lisätä myyntiäsi ja vierailijoiden määrää sivustollasi.
 • Julkaise uutisia. Uutisominaisuuden avulla pidät kotisivujen vierailijat ajan tasalla yrityksesi toiminnasta. Oletko kenties lanseerannut uusia mielenkiintoisia tuotteita tai palveluja? Onko sinut palkittu parhaana palveluntarjoajana? Kerro näistä kotisivuillasi!
 • Kirjoita blogia. Blogi on erinomainen tapa osoittaa, että olet oman alasi asiantuntija. Myytkö esimerkiksi tietokoneita? Kirjoita uusimmista malleista ja arvioi niiden hyötyjä erilaisille käyttäjille. Sen lisäksi, että osoitat ammattitaitosi, blogit lisäävät kotisivujesi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Muista käyttää tärkeitä avainsanoja blogissasi, niin potentiaaliset asiakkaat löytävät sivuillesi!
 • Näytä kuvia ja videoita. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa myös kotisivuilla. Kotisivukoneen Kuva-albumiominaisuuden avulla voit esitellä tuote- ja yrityskuvia tyylikkäästi. Voit myös lisätä rajattomasti kuvia ja videoita kotisivujesi sisältösivuille Kuva-albumin lisäksi.
 • Tee tutkimuksia ja kyselyjä. Mietitkö, mitä ihmiset ajattelevat tuotteistasi tai palveluistasi? Kysy sitä kotisivujesi vierailijoilta! Kyselyt ovat erinomainen keino hankkia palautetta, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaasi.
 • Lähetä uutiskirjeitä. Tiesitkö, että voit pyytää ihmisiä tilaamaan yrityksesi uutiskirjeen? Silloin voit lähettää heille säännöllisesti tiedotteita, myydä uusia tuotteita ja palveluja sekä pyytää arvokasta palautetta. Ideakone Oy Kutomotie 16 00380 Helsinki www.kotisivukone.fi
kustannustehokasta_bu_300x250.jpg

Verkkokauppa

Kotisivukoneen avulla voidaan toteuttaa myös verkkokauppa. Verkkokaupparatkaisu sisältää kaiken, mitä tarvitset menestyvän verkkokaupan ylläpitoon:

 • Myy rajattomasti tuotteita erilaisilla toimitus- ja maksuvaihtoehdoilla
 • Hallinnoi hinnoittelua ja toteuta kampanjoita helposti
 • Hyödy helppokäyttöisestä ja nopeasta kassatoiminnosta
 • Hallinnoi tilauksia helposti, vaikka niitä olisi satoja tai tuhansia

Päivitä kotisivusi hetkessä

Kotisivukoneella tehdyt kotisivut on erittäin helppo päivittää. Sinun ei tarvitse ladata ohjelmia, ymmärtää koodikieltä tai odottaa tuntikausia, että joku muu päivittää sivustosi. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden, joiden avulla pääset kirjautumaan kotisivujesi ylläpitotilaan. Ylläpitotilassa voit muokata tekstejä samalla tavalla kuin muokkaisit niitä tavallisessa tekstinkäsittelyohjelmassa. Tämä mahdollistaa nopean ja itsenäisen sivujen päivittämisen, jonka avulla voit reagoida asiakkaidesi tarpeisiin hetkessä ja ylläpitää menestyksekästä liiketoimintaa.